Η εταιρεία «Λαζαρίδης Π. & ΣΙΑ» ιδρύθηκε το 1986 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο των λιπαντικών. Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και άριστη εξειδίκευση, η εταιρεία μας είναι σε θέση να παρέχει αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή λίπανσης. Χάρη στη συνεργασία μας με τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου σε διεθνές επίπεδο –και ειδικότερα τη συνεργασία μας με τους επίσημους αντιπροσώπους της εταιρείας Shell στην Ελλάδα–, καθώς και στη φροντίδα μας για διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση πάνω σε όλες τις νέες τεχνολογίες, προσφέρουμε εξειδικευμένες προτάσεις σε θέματα λίπανσης, καλύπτοντας όλο το εύρος των πιθανών εφαρμογών.

ΜΑΓΑΖΙ 5

Αναγνωρίζοντας ότι ο σημερινός καταναλωτής είναι όλο και πιο απαιτητικός, αναζητώντας την καλύτερη λύση για τη λίπανση του εξοπλισμού του, η εταιρεία μας δεν αρκείται στο ρόλο του πωλητή έτοιμων λύσεων τύπου πολυκαταστημάτων. Η επιθυμία μας, οι δυνατότητές μας και οι συνεργασίες μας μάς καθιστούν, χρόνια τώρα, συνεργάτες και τεχνικούς συμβούλους του επαγγελματία ή του ιδιώτη που θα έρθει σε επαφή μαζί μας, με γνώμονα, πάντα, τη σωστή λίπανση.

ΜΑΓΑΖΙ 4 site al

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας λειτουργεί ειδικός αποθηκευτικός χώρος 1000 m2, ενώ η άρτια διαχείριση των αποθεμάτων μας και ο ιδιωτικός στόλος οχημάτων τον οποίο διαθέτουμε μας επιτρέπουν να σας εξυπηρετούμε, άμεσα και αποτελεσματικά, χωρίς καθυστερήσεις. Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα Φύλλα Τεχνικών χαρακτηριστικών (TDS) και Δεδομένων Ασφαλείας (MSDS).

Επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε λιπαντικά κινητήρων αυτοκινήτων, υγρά φρένων, λιπαντικά μοτοσυκλετών – γεωργικών μηχανημάτων, λιπαντικά ναυτιλίας καθώς και λιπαντικά βιομηχανίας, όπως υδραυλικά λιπαντικά, μειωτήρων, μεταφοράς θερμότητας, λιπαντικά μετασχηματιστών, καθώς και μεγάλη γκάμα λιπαντικών για κάθε χρήση, για επαγγελματίες, αλλά και ιδιώτες. Διαφορετικά, μπορείτε, απλώς, να μας συμβουλευτείτε για το θέμα λίπανσης που σας απασχολεί!

ΜΑΓΑΖΙ 1